Saturday, 23 April 2011

dari die...

                                                                                                      rantai dri die...
                                             

                            
                                                   keychain couple kteorg...


                                
                                                     teddy bear pemberian die...


                              
                                                      coklat favourite ku, dri die...


               
                       pic2 nie adew la pmberian dri yg tersayang, faizal. mcm2 die bg kt
                       aku. pic2 nie adew la antra pmbrian dri die. sbnarnye, byk lg.
                       hmm. mse kteorg msih couple dlu, die bg kt aku sume yg aku
                       tnjukkn nie la. rntai n keychain tu, msih aku pkai cmpai skg.
                       keychain tu msih trgntung cntik di handphone ku. hmm. sal teddy
                       bear tu plak, die gtaw kt aku die bli mse die kuar ngn mmbe die kt
                       JJ. cadbury tu, die bg kt aku mse kteorg date kt library Tun
                       Razak hri tu (aku teman adk aku stdy kt situ jew. aku ta stdy pn
                       kt situ). hehe. sweet sgt faizal tu. hmm. tu blom lg aku cite yg die
                       blanje aku klo kteorg date. stiap kli date, die yg support. tp aku
                       ta pnah mtk sume tu dri die. die ikhlas. hmm. die trlalu baek tuk
                       aku. aku ta lyak tuk die.


                      tp aku sayang kn kau, faizal...
                      
♥ Terima kasih sebab sudi baca entry Nadya ni ♥