Wednesday, 21 November 2012

STPM menjelma ..






                                                   Assalamualaikum semua !
                                                              :)


                               



             Lamanye tak update blog ni . Dah berbulan - bulan tak update blog ni ..
            Lama tinggalkan blog kesayangan Nadya ni .. Sejak kebelakangan ni agak 
            sibuk sikit . Bukan sibuk sikit , sibuk banyak lah jugak . haha . 

           Macam post title and gambar gambar yang korang nampak kat atas tu , 
           itulah antara punca lama Nadya tak update blog ni . huhu .
           Nadya lama sangat tak update blog . Sibuk ngn pelajaran ..

             Dan sekarang ni adalah minggu peperiksaan .. Peperiksaan STPM .. 
           Sekarang ni dah selesai 3 papers and STPM ni dah selesai selama 3 hari .. 
           Tinggal lagi 4 hari saja lagi sebelum STPM berakhir .. Sedang menanti saat itu .

           Antara papers yang dah selesai ialah Pengajiam Am 2 , Pengajian Perniagaan 
          1 and Sejarah 1 . 

          Setakat papers yang dah selesai ni , bagi Nadya semuanya susah . haha .. 
          Hari dah hari Rabu bersamaan 21 November 2012 .. Cuti selama 5 hari . Yey . :)
          Exam akan start balik minggu depan , iaitu pada hari Selasa 27 November nanti .

         STPM akan habis pada 5 Disember bagi Nadya . Tapi ada yang abis awal and 
         ada jugak yang habis lambat dari Nadya .. 
       
         Btw , korang doakanlah tuk Nadya supaya Nadya dapat menjawab STPM ni 
        dengan baik . k ;) 

         Terima kasih ..  

          
♥ Terima kasih sebab sudi baca entry Nadya ni ♥