Sunday, 9 December 2012

Bebas akhirnya :D





                                                    Assalamualaikum !
                                                        :)



             Seperti tajuk yang ke atas tu , apa yang bebas kan ? Okayy .. Ni Nadya
             nak gtaw yang Nadya dah selamat menjawab semua soalan STPM 2012 .. 
             Bermakna yang Nadya dah abis exam .. Yeay ... Merdeka :D

                Nadya abis exam pada 5 Disember 2102 hari tu .. Tapi baru skg nak 
             update sal ni .. haha . Baru skg ade mood nak update sal exam ni .. :)

                 Sekarang dah bley lah nak cari kerja .. Tapi tak taw lah nak 
              kerja apa .. Belum ade idea nak kerja apa ..

                Btw , korang ada idea tak kerja apa dalam masa cuti yang lama ni ?



♥ Terima kasih sebab sudi baca entry Nadya ni ♥