Wednesday, 13 March 2013

18 MAC 2013 :(





                                         Assalamualaikum semua !
                                          :)



                     Korang semua ape khabar ? Sihat tak ? Walaupun sekarang ni 
                 cuaca tak menentu , kejap hujan kejap panas , harap korang 
                 tetap sihat sihat lah ye . Sihat macam aku ni ha . :)
                 

                  Macam post title yang korang nampak kat atas tu , ade ape
                  dengan 18 MAC 2013 kan kan ? Okayy . Ni aku nak cerita 
                  sikit pasal tarikh tu . 

                      Macam yang korang tau , aku kan amik STPM 2012  ( maybe tak 
                  semua tau yang aku amik STPM ) . Ade ura-ura ( bukan kura-kura
                  okayy ) yang  mengatakan yang 18 MAC 2013 tu adalah tarikh akan 
                  keluarnya result aku nanti . Serius takut ! 

                 So , korang semuaa doakan lah supaya result aku okay , k .
                 Terima kasih :)

                 Sekian .. 



♥ Terima kasih sebab sudi baca entry Nadya ni ♥